territori

Javier Heras i Ivan Camps guanyen la Vandekames de Vandellòs

En categoria femenina, el triomf va ser per Elena Calvillo

Més de 500 corredors van participar, dissabte passat, a la cursa de muntanya Vandekames, celebrada a Vandellòs. Els guanyadors de la competició, inclosa al Circuit Baix Camp de Curses de Muntanya, van ser Javier Heras, del Centre Excursionista Serres del Mestral, i Ivan Camp, de l'Associació Esportiva Mountain Runners del Berg, que van arribar a la meta agafats de la mà i van compartir el triomf. Tots dos van completar el circuit negre, el més exigent, amb 25,32 quilòmeres i desnivell positiu de 1.958 metres,en un temps de 2 hores 50 minuts i 3 segons. En categoria femenina, la guanyadora va ser la basca Elena Calvillo.

D'altra banda, el primer en finalitzar el circuit roig, de quinze quilòmetres i un desnivell positiu de 900 metres, va ser Vícto Agreda, del club Ultra Lleida, en 1 hora 26 minuts i 27 segons. Per últim, Cristian Lozano, del club Tarragona, va ser el vencedor del circuit blau, d'11,76 quilòmetres i un desnivell de 877 metres, en modalitat de caminada, amb un temps d'1 hora 33 minuts i 2 segons. Els organitzadors han fet una valoració "molt positiva" d'aquest esdeveniment esportiu, que ha comptat amb 130 voluntaris.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia