Augmenten un 6% els alumnes de Formació Professional a Lleida a causa de la crisi

El director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida, Antonio López, ha presentat aquest dimarts les dades d'inici del curs 2009-2010. Entre les novetats més destacades figura la implementació, com a pla pilot, d'ordinadors al primer cicle de quinze centres de la zona educativa de Lleida. D'aquests quinze, quatre (Terres de Ponent i La Salle de Mollerussa, Josep Vallverdú de les Borges Blanques i l'IES La Pobla de la Pobla de Segur) substituiran totalment els llibres de text per llibres digitals.

El nou curs ha registrat un augment d'alumnes del 2% arribant fins als 63.578. El creixement s'ha registrat sobretot a les aules d'FP i d'educació infantil i primària. Pel que fa a l'FP, els cicles més demandats són els de grau mitjà relacionats amb l'àmbit d'assistència a la comunitat.

Els alumnes de batxillerat i els nouvinguts en canvi, s'han mantingut. Pel que fa a aquests últims tot i que s'han registrat nous alumnes provinents de reagrupaments familiars, n'han marxat d'altres, a causa de la crisi.

De professors n'hi ha enguany uns 6.000 que asseguraran que, des de l'inici del nou curs escolar, tots els alumnes comptin amb mestres a classe. Totes les places s'han cobert.

Una de les novetats és el nou CEIP Pinyana de nova construcció que enguany començarà acollint alumnes de P-3 i està previst que l'any que ve doni cabuda fins i tot a alumnes d'ESO ja que s'ha dissenyat com a institut-escola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.