El PSOE de Torrent demana que es reforme amb urgència l'escola d'educació especial L'Encarnació

La conselleria fa més d'un lustre que no atén les necessitats d'infraestructura i d'ampliació que se li formulen

El grup municipal socialista exigeix a la Conselleria d'Educació que s'inicien les obres de reforma i ampliació del centre públic d'educació especial L'Encarnació. Una escola que acull en l'actualitat un total de 138 alumnes de la localitat i dels pobles del voltant d'aquest segment educatiu, i que inicialment va ser dissenyat per a huit grups d'alumnes tan sols quan en l'actualitat n'hi ha una vintena.

Fa ara vora un lustre, i davant la manca d'espai per a escolaritzar l'alumnat que li arribava, la conselleria va instal·lar cinc aules prefabricades al mateix temps que informava que es tractava d'una solució provisional. A cada curs escolar, el centre ha anat acollint més i més mòduls prefabricats i en l'actualitat en té deu al pati de l'escola, fet que suposa la reducció d'espai per al gaudi i el lleure de l'alumnat.

A més d'aquesta circumstància, a causa de la quantitat d'alumnes que s'hi atenen, no hi ha suficient espai al menjador, raó per la qual s'habiliten les aules diàriament com a menjador en aquest horari del migdia, fet que contravé la normativa vigent de menjadors escolars.

Per al síndic portaveu dels socialistes, Josep Veiga, «és una vergonya que hi haja barracons a les escoles i en aquest cas, a més d'una vergonya, és una immoralitat, ja que es tracta d'un centre d'educació especial que atén 138 alumnes amb edats compreses entre els 3 i els 21 anys».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.