territori

El PSC debatrà sobre les 'noves eines' culturals per 'tornar' a situar Reus com a referent

El PSC de Reus realitzarà, el proper diendres, 7 de novembre, a Cal Massó, una nova jornada temàtica en el marc de la campanya electoral per les municipals, en aquest cas, dedicada a la cultura. L'alcadable socialista, Francesc Vallès, creu que s'han de "donar noves eines a la creativitat cultural a la ciutat que la tornin a situar com a referent", i per això, portarà regidors de Cultura de localitats governades pel PSC, com Granollers (Alba Barnusell), l'Hospitalet de Llobregat (Amadeu Aguado) i Terrassa (Jaume Graells), que "aportaran exemples de bones pràctiques a les seves respectives ciutats.

Abans d'aquesta taula rodona, hi haurà una primera, sota el títol, 'La cultura, instrument de cohesió social', que comptarà amb les intervencions de Julio Ponzoa, artista interdisciplinari, i Marc Moncusí, director d'orquestra. Vallès convida a tota la ciutadana a participar en la jornada Decideix en Cultura: "entre tots, hem de fer allò que estigui al nostre abast per donar noves eines i canals per a l'expressió de la creativitat cultural a la ciutat que la tornin a situar com a referent del país i d'Europa".

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia