Vallès Oriental

Les Franqueses ja té el projecte per instal•lar dos ascensors a la passera sobre les vies de la línia de França, a Bellavista

Les obres costaran uns 214.000 euros i està previst que s’executin l’any que ve

La instal·lació de dos ascensors a la passera per a vianants que hi ha entre el carrer Aragó, a Bellavista, i la plaça de la Malagarba, costarà uns 214.000 euros. Així es desprèn del projecte de millora d’aquest pas sobre les vies del tren de la línia de França que ha fet la Diputació.

L’Ajuntament de les Franqueses preveu executar durant l’any que ve les obres de construcció de dos ascensors a la passera per sobre les vies del tren de la línia de França que uneix el barri Bellavista amb la plaça de la Malagarba, situada a la banda del carrer Girona, al límit amb Granollers. L’obra s’estima que costarà uns 214.000 euros que es finançaran amb diners del Pla de Barris de la Generalitat, que en pagarà la meitat. També es compta amb recursos econòmics de la Diputació que, de moment, ja ha assumit el cost de la redacció del projecte.

La instal·lació dels ascensors millorarà l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda a banda i banda de la via del tren. dels veïns i veïnes. “Amb la col•locació dels ascensors es facilitarà que persones amb mobilitat reduïda, amb carros, cotxets, cadires de roda..., puguin fer ús d’una passarel•la que connecta dues parts del municipi separades per una barrera física, com és la via del ferrocarril”, explica Joan Antoni Marín, regidor d’Urbanisme i del Pla de Barris.

L’Ajuntament també està a l’espera que l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) doni el sí definitiu al conveni per a la cessió de l’aparcament vinculat a l’estació de Les Franqueses-Granollers Nord. L’Ajuntament n’assumiria la gestió.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.