Societat

Rifles en català per Nadal

Bao, Bages i Elna (bilingüe) proposen tornar a la nostra tradició nadalenca

Tres rifles en català tindran lloc a pocs dies de distància a la plana del Rosselló.

El 24 a Elna, una gran rifla bilingüe tindrà lloc a 20h30 a la sala de festes. Organitzada per l'Associació Tradicions catalanes de la vila, proposa 31 partides de les quals 20 quines i una super tòmbola.

Com cada any el 26 de desembre Aire Nou de Bao organitza una rifla a la sala de la Vilbau a 20h30. Enguany, els beneficis seran destinats a la rehabilitació de la Porta dels Països Catalans que va patir uns danys importants aquest estiu. A més de pintades anticatalanes i eslògans d'extrema dreta, els autors, encara no identificats, van tallar el pal de la senyera i arrencar la placa commemorativa i robar l'arxiu dels 20 anys de l'història i la construcció de la Porta que hi eren dipositats. La rifla de 21 partides proposa als futurs guanyants cambajons, vins, banastes guarnides i molts altres lots.

Finalment, el diumenge 28 a la tarda a 15h00, és a Bages on l'associació Adiu,ça va? i Ràdio Arrels , en col.laboració amb l'ajuntament, proposen un gran rifla de 25 partides a la 'Halle' d'esports amb lots tradicionals, cambajons, vins, productes del país i algunes sorpreses com el premi especial d'un granat .català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia