HOSTALRIC (Selva)

1a Fira Gastroart

Invitació a tastar la Selva

Hostalric uneix gastronomia i artesania en aquesta primera edició de la Fira Gastroart, que recull l'herència de la tradicional Fira de Sant Miquel. L'objectiu de la fira és promoure els productes del territori i de la cuina selvatana. Per aquest motiu hi haurà un mercat format per productes de l'horta selvatana que s'estan fomentant des de diferents municipis, com és el cas del salsafí. A més, s'hi podran trobar eines de pagesia, de conreu, cistelleria i productes de cuina i de taula artesans.

Entre les activitats paral·leles a la fira destaquen les demostracions de cuina en directe, per exemple el maridatge musical que protagonitzaran Cris Juanico, Natxo Tarrés (Gossos) i Joan Masdéu (Whiskyn's), amb el cuiner i gastrònom Pep Nogué com a presentador. Els tres cantautors no solament cantaran als productes de la terra, sinó que, a més, aprofitant que és època de verema, elaboraran un most que el públic assistent podrà tastar.

Un tast d'oli que es farà amb la col·laboració de la DOP Oli de l'Empordà, un tast de cervesa Keks i un tast d'aigües de la comarca completen l'oferta de degustacions.

També hi haurà sessions de cinema acompanyades de tastos de vins, un taller infantil amb cuir i un taller de creació de plats de vidre, per a grans i petits.

Del 24 al 27 de setembre. Al nucli antic i la Fortalesa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.