Educació

La Universitat d'Alacant impartirà un curs d'habilitats comunicatives

El curs ha sigut aprovat pel Centre de Formació Contínua, dependent del Vicerectorat d'Estudis, Formació i Qualitat com un programa propi i podria començar a impartir-se a partir del pròxim curs acadèmic.

Segons Gómez Andreu, «des del Consell Social considerem essencial que es potencien aquest tipus d'habilitats que poden ser essencials per al futur laboral i també personal dels ciutadans».

En el seu informe, el president va parlar també de les negociacions que s'estan duent a terme entre els Consells Socials de les cinc universitats públiques valencianes amb el govern autonòmic per a impulsar un programa de beques de mobilitat similars a les Erasmus.

Pel que fa a l'aprovació de la liquidació dels comptes, el president del Consell Social, Francisco Gómez Andreu, va felicitar l'equip econòmic de la Universitat d'Alacant «per l'esforç realitzat en una presentació de comptes molt més detallada i completa que en anys anteriors», a pesar que la incorporació del nou model «haja comportat esgotar fins al final el termini per a presentar-les». A més, el president del consell ha explicat que s'estan fent importants avanços en la implantació de la comptabilitat analítica, una reivindicació del Consell Social «que permetrà un coneixement més real dels costos de cada servei universitari».

Les lleis sobre mecenatge i el pla d'actuació del consell social per a 2015 van ser els altres temes abordats en la sessió plenària. El president va explicar que entre les seues línies bàsiques per a aquest any destaca la potenciació de la presència del Consell Social en tot tipus d'accions de caràcter social i empresarial. «Hem de donar a conèixer la nostra funció i implicar encara més els principals agents socials en la vida universitària», ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.