Societat

Morella rep una visita de ciutadans de Burkina Faso

L'Ajuntament de Morella ha col·laborat en projectes per millorar la condició social de les dones i la producció d'oli a Burkina Faso, a través de les ajudes del 0,7%

L'Ajuntament de Morella ha rebut una visita de ciutadans de Burkina Faso. Una recepció especial, ja que el consistori morellà ha col·laborat amb la Creu Roja, en diferents projectes a través de les ajudes del 0,7%. A través d'aquests, s'ha millorat la condició social de les dones i s'ha aconseguit realitzar avanços en la maquinària agrícola, per incrementar la producció d'oli.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, destaca que “aquesta visita és un exemple de la importància de col·laborar a través del 0,7%, ja que amb aquests fons s'ajuda a la disminució de situacions desfavorables que pateixen molts països”.

Morella destina enguany 13.500 euros a set organitzacions amb projectes en diferents països. Aquests es realitzen a través d'ONGs que tenen relació amb Morella i que a canvi de la quantitat econòmica, es comprometen a realitzen diverses activitats a la localitat.

A més, una part de la quantitat anual es reserva per al fons d'emergència, de manera que es pot ajudar a algun país que haja patit una gran catàstrofe. Per exemple, aquest any s'han destinat mil euros d'aquest fons al Nepal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia