Societat

SOCIETAT

Reconeix abusos a menors, a Castelldans

El pederasta de Castelldans (Garrigues) va reconèixer ahir, durant el judici que es va celebrar a l'Audiència de Lleida, els abusos sexuals a menors que tenia en acollida.

La vista, on van declarar sis de les vuit víctimes, va ser un tràmit després que la defensa de David Donet i la fiscalia de Lleida arribessin a un acord de conformitat per imposar 51 anys de presó a l'acusat. Donet, per tant, havia de reconèixer els fets davant dels magistrats, i les víctimes també havien de corroborar el que va succeir i els abusos als quals haurien estat sotmeses per part del conegut com a “pederasta de Castelldans”. En total hi ha vuit víctimes dels abusos sexuals o gravacions que feia l'acusat. Els Mossos d'Esquadra van declarar que a casa de Donet hi van trobar 13.620 fotografies i 306 vídeos de contingut pedòfil gravats entre el 1998 i el 2008. L'acusat va demanar perdó als menors i a les seves famílies.

Redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia