Societat

Editen les cartes d'amor del certamen de Sant Joan gràcies a Verkami

Els diners que l'organitzador reculli de la venda els donarà a les associacions Oncolliga Girona i El Ripollès Cor

L'organitzador del Certamen de Cartes d'Amor de Sant Joan de les Abadesses, José Alguacil, de la cafeteria L'Abadia, ha aconseguit recollir a través d'una campanya de micromecenatge un total de 4.360 euros per publicar un llibre amb les cartes finalistes de les dues primeres edicions. En calien 4.100. Les aportacions les han fetes 180 mecenes.

Ara, farà editar els llibres i els beneficis que s'obtinguin de la venda es destinaran a dues entitats solidàries: l'Oncolliga i l'associació El Ripollès Cor. Ell mateix explica que una iniciativa tan romàntica com aquest certamen va sortir de l'emprenyada del promotor del certament de rebre per correu només factures i publicitat. “Res de cartes perfumades, ni cal·ligrafia delicada; només fullaraca”, explica Alguacil mateix. I hi afegeix: “Per això, em vaig proposar convocar un concurs literari de cartes d'amor, però no de cartes d'amor qualssevol; les volia d'una manera especial: les volia que m'arribessin per correu i que fossin escrites a mà.” Ara, aquestes cartes, a més, tenen una finalitat solidària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia