Osona/Ripollès

El Lluçanès reforça la seva presència a Instagram

Neix el perfil Instagramers Lluçanès per donar a conèixer la comarca.

El Lluçanès ja té perfil propi a Instagram, la xarxa social de fotografia per compartir imatges. Es tracta d’Instagramers Lluçanès, que vol ser un punt de trobada dels usuaris –l’anomenada comunitat IGER– que hi ha a la comarca. De moment, ja té més de 500 seguidors, una xifra que va pujant.

El projecte està ideat i actualment gestionat per Jordi Cirach, barceloní que té vincles amb Sant Boi de Lluçanès. La voluntat és que Instagramers Lluçanès sigui la “comunitat oficial” de la comarca a Instagram. “Hi ha molts perfils del Lluçanès, però no hi havia cap canal que els aglutinés ni que els dinamitzés”, explica Cirach, que destaca que hi ha moltes fotografies del territori penjades a Instagram.

Per això el projecte té per objectius la divulgació de la història, el patrimoni i la cultura del Lluçanès. Alhora, vol ser una plataforma de difusió de l’activitat cultural i d’oci de la comarca.

Instagramers Lluçanès està en marxa a Instagram amb el nom d’usuari @igers_llucanes. La comunitat també està present a Twitter amb el nom @IgersLlucanes i ja té més de 700 seguidors. A més, es pot seguir la seva activitat a través de la pàgina web .

Instagramers Lluçanès també ha col·laborat amb l’Ajuntament de Prats en l’organització del concurs de fotografia Instagram Sant Joan i Elois 2015. En aquest sentit, Cirach ha format part del jurat.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia