Societat

PASSANANT I BELLTALL

La Festa de l'All de Belltall clou la collita

L'Agrupació de Productors d'All de Belltall i l'Associació de Veïns i Amics de Belltall (Conca de Barberà) celebren avui la VII Festa de l'All. Al llarg del matí es podran visitar les parades de productes de la zona com ara la cervesa de Belianes, els formatges de l'Albió, les melmelades de Montblanc i els vins del celler Roset. Això, a banda de l'exposició de fotografies d'eines del camp cedides per Ramon Torné, de Sarral, i altres activitats programades.

Així, es farà un esmorzar popular gratuït amb pa torrat amb all de Belltall acompanyat de productes de proximitat. Seguirà una conferència de Jaume Botey per presentar la cooperativa L'Olivera de Vallbona de les Monges i el seu llibre L'Olivera: terra i gent, amb motiu del 40è aniversari de la cooperativa. Els assistents seran obsequiats amb un pa d'all.

La Festa de l'All de Belltall vol ser un referent per als consumidors i productors d'all de la població per tal de poder comercialitzar aquest producte de proximitat. Alhora vol ser un punt de trobada d'altres productes propis del territori.

Aquest any, tot i les condicions climatològiques adverses, s'ha obtingut una bona producció d'all mantenint les propietats gustatives, culinàries i farmacològiques característiques. L'Agrupació de Productors d'All de Belltall, per mitjà de la seva etiqueta identificadora, certifica els Alls de Belltall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.