Societat

L'operació sortida de l'1 d'agost tanca sense cap víctima mortal a les carreteres catalanes

L'únic accident greu va tenir lloc ahir a la tarda en una pista forestal entre Jorba i Clariana de Cardener amb un quad

El primer cap de setmana d'agost, que ha coincidit amb l'inici de vacances, ha finalitzat sense que s'hagin registrat accidents de trànsit mortals a les carreteres catalanes, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. 

L'únic accident greu va tenir lloc ahir a la tarda en una pista forestal entre Jorba i Clariana de Cardener (Barcelona), en el que es va veure implicat un quad (cuatrimoto) que es va sortir de la via i el conductor del qual va quedar ferit greu.  L'home, de 55 anys, va haver de ser traslladat per un helicòpter de rescat dels Bombers de la Generalitat a l'Hospital de Bellvitge, a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). 

Pel que fa a la mobilitat, les carreteres que registren més volum de trànsit aquesta tarda són les de tornada cap a l'àrea metropolitana de Barcelona, com la B-682 a l'altura de Palafolls (Maresme), la N-340 al Vendrell (Baix Penedès) i la C-32, en els trams de Mataró i Viladecans (Baix Llobregat). 

Unes obres de pavimentació de la calçada a la Ronda de Dalt (B-20) de Barcelona han causat al llarg d'aquest matí i fins a primeres hores de la tarda restriccions de trànsit i cues en diversos trams d'aquesta via en direcció al Nus del Llobregat, informen les mateixes fonts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia