Societat

Millores en la senyalització escolar de Reus

S'han ultimat els treballs per facilitar la mobilitat i la seguretat als centres

En els darrers dies, l'Ajuntament de Reus ha culminat els treballs duts a terme durant les últimes setmanes per millorar la mobilitat i la seguretat a l'entorn d'una desena de centres escolars de la capital del Baix Camp.

En concret, l'Ajuntament de Reus ha realitzat treballs de senyalització horitzontal, modificació d'estacionaments i nous passos de vianants. En el cas de l'entorn de l'escola Joan Rebull, també s'ha instal·lat una tanca a la mitjana de l'avinguda Onze de Setembre que reforçarà la mobilitat segura de les famílies d'alumnes d'aquest centre escolar reusenc.

Les intervencions realitzades a través de la Guàrdia Urbana de Reus per renovar la senyalització han sumat 20.734 euros d'inversió, als quals cal afegir els 22.000 euros més esmerçats en els treballs de col·locació de la nova tanca al llarg de l'avinguda Onze de Setembre.

Onze escoles de Reus

Les tasques s'han fet a l'entorn d'un total d'onze escoles: Rubió i Ors, Prat de la Riba, Salvador Vilaseca, General Prim, Cèlia Artiga, Teresa Miquel i Pàmies, Isabel Besora, Ciutat de Reus, Pare Manyanet, Misericòrdia i Joan Rebull.

Entre les escoles beneficiàries d'aquests canvis en matèria de seguretat viària i de senyalització, tant hi ha centres escolars públics com concertats de la capital del Baix Camp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia