Societat

Mor el conductor d'un turisme en sortir de la via a l'N-420 a Marçà

El conductor d'un turisme va morir ahir al matí en tenir un accident a l'N-420 a Marçà (Priorat), segons fonts del Servei Català de Trànsit (SCT). L'avís del sinistre va tenir lloc a les 7.37 hores en el quilòmetre 836,7 de l'N-420. Per causes que encara es desconeixen, el vehicle, un turisme que circulava per l'esmentada via en direcció a Móra d'Ebre, va envair el carril contrari de la circulació i es va estimbar a un camp d'oliveres.

Com a conseqüència de la topada, el conductor i únic ocupant de l'automòbil, de nacionalitat alemanya i resident a la Ribera d'Ebre, va morir. Posteriorment al sinistre, tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van treballar en l'accident.

Aquest no és el primer accident de trànsit amb víctimes mortals que hi ha hagut a l'N-420 a la localitat de Marçà. Al maig de 2012, el conductor d'un tractor que circulava per aquesta via va perdre la vida en una col·lisió amb un camió de 3,5 tones i amb semiremolc. El conductor del camió va sortir il·lès de l'accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia