Societat

Tensió pel ‘top manta' a Sant Carles de la Ràpita

Dissabte hi va haver un incident entre venedors a la manta i els agents dels Mossos d'Esquadra a Sant Carles de la Ràpita. Malgrat que l'alcalde de la població, Josep Caparrós, ahir va assegurar que l'episodi es va limitar a una “discussió verbal”, va reconèixer que els venedors (un grup de senegalesos que es mouen per diversos mercats ambulants) es troben més “crispats” per la mort de l'home senegalès de dimarts passat a Salou, durant un registre policial contra la venda ambulant il·legal.

Segons la versió de l'alcalde, la situació es va poder resoldre amb normalitat, sense que es produïssin agressions ni aldarulls. Caparrós va afirmar que no hi havia precedents al municipi de cap incident greu amb venedors a la manta.

Dissabte la trisindical dels Mossos (formada per SME, SPC i CAT) havia denunciat els fets qualificant-los de “rebel·lió” dels venedors contra els Mossos d'Esquadra, així com el fet que els agents havien hagut de fugir per evitar ser agredits.

D'altra banda avui, a partir de les deu del matí, està previst que prestin declaració com a testimonis tant el germà del senegalès mort dimarts passat a Salou com tres companys de pis de la víctima. Tots quatre estan citats al jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona, que està investigant les circumstàncies de la mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia