territori

Es busca ermità pel santuari de la Mare de Déu de la Roca de Mont-roig del Camp

L'Associació Patronat Mare de Déu de la Roca ha tret a concurs la plaça, la qual romandrà oberta fins el 31 d'agost

L'Associació Patronat Mare de Déu de la Roca treu a concurs la plaça d'ermità per tal d'aconseguir una persona que "tingui cura de la conservació i restaurament" del santuari de la Mare de Déu de la Roca, situat a Mont-roig del Camp. El concurs, que romandrà obert fins el 31 d'agost, ofereix un contracte d'un any prorrograble amb la condició "essencial" que aquell que ocupi el càrrec "visqui en el santuari durant tot l'any, de forma permanent i continuada". En iniciar el seu contracte, l'ermità haurà de pagar una fiança de 1.000 euros, cosa que podrà fer amb tres plaços.

Tal com indiquen les bases del concurs, l'ermità de de tenir el Santuari "en bon estat de conservació", per la qual cosa s'haurà d'encarregar de la neteja de l'església, la plaça, els serveis i l'entorn. Per altra banda, també s'ocuparà de les activitats de menjador i allotjament, motiu pel qual un dels requisits imprescindibles és "saber de restauració i atenció al públic".

Un dels elements que també es valora és el coneixement sobre la història de l'ermita, així com de les tradicions dels habitants del municipi. Es remarca que la persona que ocupi el càrrec "ha de tenir present el caràcter religiós i cultural del Santuari", per la qual cosa no s'accepta cap tipus d'"activitat cívica immoral".

Aquells que estiguin interessants en optar a la plaça d'ermità que ofereix el santuari de Mont-roig del Camp poden presentar la seva sol·licitud al Local de l'Associació, situat al número 24 del carrer Francesc Riba i Mestre de Mont-roig del Camp, o bé trucar al telèfon de contacte 617 19 32 82. 

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia