Educació

Mar Iglesias, nova directora de Promoció Cultural i Lingüística de la UA

La doctora en Comunicació Audiovisual i Publicitat ha pres possessió del seu càrrec

Substitueix Pep Ochoa, nomenat director general de Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern

La doctora en Comunicació Audiovisual i Publicitat i professora, Mar Iglesias, és des d'aquest dilluns, la nova directora del secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la Universitat d'Alacant, després de l'acte de pressa de possessió que s'ha fet al despatx del rector, en presència de la secretària general, Esther Algarra, el vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, i el gerent, Rafa Pla, entre altres membres de l'equip de govern.

Manuel Palomar, després de signar el nomenament, ha volgut destacar la “importància que té la promoció cultural i lingüística per a la Universitat d'Alacant”. De la seua part, Iglesias ha assegurat que “de voluntat, hores i ganes, no en faltaran” per a portar a cap la seua nova responsabilitat sobre la qual “espere complir les expectatives”, ha afirmat.

El rector també ha volgut explicar que Mar Iglesias formarà part de la comissió interuniversitària audiovisual, de la qual ja forma part el professor Mikel Forcada i que formen les universitats públiques valencianes.

Mar Iglesias substitueix en el càrrec Pep Ochoa, el qual ha sigut recentment nomenat director general de Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern de la Generalitat Valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia