Osona/Ripollès

Osona Terra viatja amb ‘food truck’

L’Osonenca, la rulot ambulant d’El Graeller Rialler, servirà productes d’aquest col·lectiu.

El col·lectiu Osona Terra també s’apunta al món dels food trucks, els vehicles de menjar ambulant que s’han posat de moda. I ho fan en clau comarcal, de la mà d’El Graeller Rialler i la seva L’Osonenca, la rulot itinerant que aquesta empresa de càtering de Manlleu va posar en marxa la primavera passada. La primera acció conjunta es pot visualitzar aquests dies de Mercat de Música Viva, amb la presència de L’Osonenca a la zona de food trucks que s’ha habilitat darrere L’Atlàntida.

Quan al mes de febrer es va presentar el projecte de L’Osonenca ja es va anunciar que l’objectiu era centrar la seva oferta gastronòmica en productes propis del territori. “La nostra proposta casa molt bé amb la filosofia d’Osona Terra”, ha explicat Josep Coronas, des d’El Graeller Rialler. “La nostra voluntat és continuar potenciant Osona i la seva gastronomia”, afegeix Coronas. Els productes d’Osona Terra tindran protagonisme destacat en els plats que servirà L’Osonenca, tot i que no seran els únics. Això sí, l’objectiu, a curt termini, és acabar oferint “un menú de dalt a baix amb productes de la comarca”. Aquests dies de Mercat de Música Viva, L’Osonenca servirà fideuà, entrepans de botifarra i diverses postres dolces.

“Amb El Graeller Rialler coincidim que aquestes col·laboracions sinceres posen en valor els productes de la comarca”, destaca Gemma Prat, portaveu d’Osona Terra, convençuda que aquest camí per arribar al consumidor s’ha de poder fer “des de les maneres més tradicionals fins a les més innovadores”. Osona Terra és una associació de pagesos, artesans i oficis de boca que va néixer el 2009 i que actualment aplega 14 productors i elaboradors. L’última incorporació ha estat la de Masia Vila-rasa, de Taradell, que amb la família Tuneu ha iniciat una nova etapa al capdavant d’aquestes vinyes.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia