Educació

La Nucia acull les I Jornades d'Investigadors Novells de la Universitat d'Alacant

L'objectiu es donar a conèixer les diferents investigacions que es realitzen als doctorats de la UA

La Seu de la Universitat d'Alacant a La Nucia és l'escenari aquest dimarts 22 de setembre de les I Jornades d'Investigadors Novells. Una iniciativa que té com a objectiu donar a conèixer les diferents investigacions que es duen a terme a la institució acadèmica en el marc dels seus estudis de doctorat.

A a aquestes jornades participen un total de vuitanta doctorands, es presentaran 28 comunicacions orals i 36 pòsters que inclouen totes les àrees del coneixement, ciència, ciències de la salut, enginyeria, ciències socials i jurídiques i humanitats.

Les jornades tenen dos objectius principals, per una banda fer difusió de les investigacions que es realitzen a la Universitat d'Alacant per part dels seus doctorands i per altra, ser una activitat formativa per als mateixos, a través de la qual puguen adquirir habilitats i competències per a comunicar els resultats dels seues treballs a tota mena d'audiència.

La conferència inaugural de les jornades a corregut a càrrec del professor Francisco Rodríguez Reinoso, mentre que la intervenció que clausurarà les jornades la oferirà el professor Andrés Pedreño Muñoz.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia