L'estrella Michelin Jeroni Castell apadrina les jornades d'Altafulla
El prestigiós xef Jeroni Castell, del restaurant Les Moles d'Ulldecona, ha apadrinat enguany les VIII Jornades Gastronòmiques d'Altafulla, que organitza l'Ajuntament. La mostra, que reuneix onze restaurants del municipi, aposta en aquesta vuitena edició pel maridatge amb vins i l'oferta àmplia i variada de productes locals i de temporada. En aquesta línia, Jeroni Castell (estrella Michelin 2013) va demanar, durant la presentació de les jornades, “que es reconegui més la gastronomia del nostre territori”, fent referència a la disparitat d'estrelles Michelin entre Barcelona i Girona, i Lleida i Tarragona. La mostra, del 28 de setembre al 18 d'octubre, tindrà la participació d'onze restaurants.
D'entre els plats que s'hi poden trobar, destaquen la cueta de vedella del Gaià a la brasa, farcida de botifarra; el lluç de palangre cruixent de patata i sofregit; els canalons farcits de gambes i bolets; l'arròs mar i muntanya, i, com a postres, el camí dolç de fruits i cítrics Salvattore Lonbatra, els núvols de formatge i codony o bé la coca de taronja i coulis de fruits vermells. El preu dels menús oscil·la entre els 20 i els 30 euros.