Societat

Morella es prepara per acollir els refugiats sirians

Celebra un nou Consell de la Solidaritat per a preparar l'arribada de refugiats i exigeix que aquesta s'accelere

La localitat està integrada a la xarxa d'acollida de refugiats, té habilitats llocs per a l'acollida i buscarà voluntaris per facilitar l'adaptació

El Consell de la Solidaritat de Morella s'ha tornat a reunir per abordar la situació dels refugiats de Síria. En una trobada marcada per una alta participació, els membres d'aquest organisme han preparat iniciatives a dur a terme per acollir els refugiats i han exigit a les autoritats competents que acceleren aquesta.

El Consell de la Solidaritat va destacar per una gran participació i es van posar en comú totes les idees i iniciatives per dur a terme aquest acolliment. Cal recordar que aquest organisme municipal està format per representants municipals i per membres de les ONGs locals.

La regidora de solidaritat, Malú Blasco, assenyala que “Morella està preparada per acollir els refugiats i la reunió va ser molt positiva perquè va servir per tractar l'arribada d'aquestes persones i per veure quines accions es poden dur a terme”.

Cal assenyalar que la localitat està integrada a la xarxa de ciutats d'acollida de refugiats i ja s'han buscat dues cases de turisme rural per destinar-les a aquest efecte, a més d'altres espais. Una vegada que apleguen aquestes persones, també es buscaran voluntaris per facilitar la seva vida en aquesta zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia