Osona/Ripollès

Bon Preu compra una benzinera a Torelló i una altra a Manlleu

L’empresa ja en té 38 a tot Catalunya.

El grup Bon Preu ha comprat dues benzineres a Osona per convertir-les en les de la seva marca, EsclatOil. Ara en té 4 a Osona i un total de 38 a tot Catalunya. A Manlleu, on no en tenia cap, ha comprat Movil Ausona, la benzinera situada al passeig de Sant Joan sortint de Manlleu en direcció a Torelló, que compta amb sis carrers per posar benzina, una petita botiga, una cafeteria i un rentat de cotxes. A Manlleu hi ha una altra benzinera de Movil Ausona així com una tercera de Feixas Aulet. L’altra és la Movil Sant Roc de Torelló, que està ubicada al carrer Nou, a l’entrada de la població des de Manlleu, que també té sis carrers, una minibotiga i un servei de rentat de cotxes. A Torelló, el grup Bon Preu ja hi té un EsclatOil al costat d’un Bon Preu a la sortida del poble en direcció a Sant Pere de Torelló. A Torelló hi ha una tercera benzinera, Benzinera del Ter, a la zona de Conanglell.
Ara el grup de distribució farà algunes obres per adequar-les a la seva marca. Primer i durant tres setmanes es faran obres a la de Manlleu, i després i durant quinze dies a la de Torelló. Mentre durin les obres es mantindran alguns assortidors en actiu. Es canviaran els assortidors d’autoservei i s’hi afegiran sistemes de seguretat.

D’altra banda, l’empresa assumeix també el servei de distribució de gasoil domèstic que ja feien aquestes benzineres i mantindrà el servei del minimercat des de les 8 del matí fins a les 11 de la nit.

El grup Bon Preu va facturar en vendes netes (abans de l’IVA) 493,4 milions d’euros entre el març i l’agost d’aquest any, el seu primer semestre comptable de l’any. La xifra representa un creixement absolut del 10,4%, el que vol dir un augment del grup a plantes constants d’un 4,7% respecte al mateix període de l’any passat. Un cop tancat tot l’any –el febrer de l’any que ve– calculen créixer un 11% i arribar als 1.000 milions de facturació.

L’empresa osonenca ha invertit 428 milions d’euros i ha creat 1.420 llocs de treball des de l’any 2008. Actualment compta amb 118 supermercats Bon Preu, 44 hipermercats Esclat i les 38 benzineres.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia