Osona/Ripollès

La Granja Sant Martí s’endú per segon any els dos grans premis del Porc d’Or

La Granja Sant Martí, de Sant Martí de Centelles, s’ha superat a si mateixa. Per segon any consecutiu ha guanyat el premi Porc d’Or a la millor productivitat i el Porc d’Or amb Diamant, premi que s’atorga a escala estatal.

L’explotació, propietària de Pinsos Grau, de Lliçà de Vall, ha batut el seu propi rècord amb 35,82 garrins deslletats per truja i any que supera els 34,78 a què va arribar l’any passat. Aquesta xifra, sumada a variants com la higiene, el maneig i la manera de portar l’explotació, li ha suposat el premi Porc d’Or amb Diamant. Els premis es van atorgar divendres passat a Lorca (Múrcia). A part dels premis especials, Osona es va endur als Porc d’Or 10 guardons que van anar a parar a 9 explotacions. Catalunya va ser un any més la comunitat amb més premis, 19 dels 43 que es van repartir. L’altre premi important, el premi especial del Magrama, va anar a parar a la Granja Vereda de San Marcos, d’Utiel (València), i propietat d’Agroturia-Vall Companys Grup.

El premi el van recollir els tres responsables de l’empresa, Josep Solé Romeu, Josep Solé Guàrdia i Martí Bassaganya. La granja va començar l’any 1994 amb 600 mares i cicle tancat.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia