Salut

Ontinyent potencia la coordinació del servei de Sexòleg Municipal

El servei que ja treballa amb programes per a adolescents en risc d'exclusió, intervencions derivades d'Infondona i altres passa a oferir-se a l'antic Ajuntament

El Govern d'Ontinyent potenciarà la coordinació del servei de Sexòleg Municipal amb els Serveis Socials Generals, traslladant-lo aquest mes de novembre des del Centre de Salut del Barranquet a l'edifici de l'antic Ajuntament.

El sexòleg, que ja treballa amb programes per a adolescents en risc d'exclusió, intervencions derivades d'Infondona i altres que s'ofereixen en aquest edifici, podrà interactuar de manera més fluïda amb els responsables dels mateixos i també d'altres que es posen en marxa des de l'Ajuntament.

Amb el Sexòleg Municipal, l'Ajuntament ofereix serveis d'intervenció en la prevenció de malalties de transmissió sexual, assessorament sexual i intervenció amb joves i adolescents de la ciutat o intervenció terapèutica amb parelles.

Potenciar la implementació del servei de sexologia amb la resta de programes que s'ofereixen des de l'Ajuntament suposa un pas endavant per a la optimització dels recursos humans i una millora dels diversos serveis i programes, segons s'apunta des de la municipalitat ontinyentina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.