territori

Convoquen una concentració a Reus per demanar el tancament de L'Última Llar

L'associació animalista Libera! ha convocat una concentració, a la plaça del Mercadal, de Reus, el proper dissabte, 28 de novembre, a les 7 de la tarda, per tal de reclamar el tancament de L'Última Llar. La convocatòria arriba després dels darrers informes fets públics per Libera! i que demostrarien les males condiciones en què viuen els exemplars en aquesta gossera.

Els animalistes reclamen a l'Ajuntament de Reus que "inhabiliti la gestió dels animals abandonats a l'empresa pel maltractament als animals que tenen tancats en gàbies infernals", malgrat que el consistori reusenc només té un contracte amb L'Última Llar i no gestiona la seva llicència d'activitats, ja que l'empresa es troba al terme municipal de Riudoms. L'empresa també gestiona els animals abandonats de Cambrils i alguns punts del Tarragonès.

La darrera denúncia de Libera!, feta pública a principis d'agost, assegurava que els animals serien presumptament incinerats adduïnt motius d'espai i sempre d'acord amb el vistiplau de la responsable minoritària. A més, s'estarien produïnt parts dins la gossera a causa de la manca d’esterilització, faltaria de menjar que han d’assumir els voluntaris amb la seva compra i hi hauria cadàvers dins les instal·lacions.

Després d'una visita de Libera!, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va assegurar que rescindiria el contracte amb L'Última Llar sempre i quan es detectessin irregularitats, un fet que fins ara no s'ha produït.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia