Societat

Ordenen presó per a un dels agressors de Malgrat

El TSJC ha dictat presó sense fiança per a un dels nou detinguts que, presumptament, van clavar una brutal pallissa a un jove de 20 anys de Montcada i Reixac a Malgrat de Mar el 22 de novembre, segons la interlocutòria del jutjat 4 de Granollers publicada ahir. Per als altres vuit s'ha ordenat llibertat provisional, però tots ells s'enfronten a un delicte de temptativa d'homicidi. Els presumptes agressors, de Granollers, de nacionalitat espanyola i d'entre 19 i 22 anys, van declarar ahir i abans-d'ahir al jutjat de Granollers, que ho remetrà al d'Arenys de Mar, que porta la causa.

Cap a les cinc de la matinada del 22 de novembre, es va originar una baralla a la porta de la discoteca Tropicana entre joves de Llagostera i de Granollers. La víctima i dos amics s'hi van acostar. No se sap per què li van pegar, però el noi va caure a terra, segurament per un cop de puny, i allà un grup de nois li va continuar pegant per tot el cos, inclús al cap. El jove continua hospitalitzat amb una fractura a la base del crani i necessita respiració assistida per sobreviure, segons la interlocutòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.