Societat

Obres de renovació de l'entorn del turó del castell d'Arbeca

La Diputació de Lleida i l'Obra Social La Caixa han recuperat i millorat l'espai natural de l'entorn del turó del castell d'Arbeca, on van caure arbres i es van deteriorar els talussos existents arran del temporal de vent de l'any 2009.

A més de la neteja i esbrossada de l'entorn, també s'han restaurat i construït els murs de pedra per la contenció dels talussos i s'han condicionat els camins interiors. Els treballs també han inclòs la instal·lació del sistema de drenatge i d'una tanca de fusta a tot el camí d'accés com a protecció per a les persones que vulguin fer aquest recorregut fins al castell.

Ahir divendres, la diputada Rosa Maria Mora i el director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Camí, van visitar la zona recuperada, juntament amb l'alcalde, Joan Miquel Simó. Aquesta actuació ha suposat una inversió per part de l'entitat financera de 37.045 euros i ha donat feina a tres persones en risc d'exclusió social. Aquest és un dels onze projectes que l'Obra Social i la Diputació han desenvolupat el darrer any amb una inversió de 445.231 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia