Societat

Mig miler d'alumnes, en una jornada de filosofia

Prop de cinc-cents alumnes de segon de batxillerat de les comarques gironines –d'instituts de Girona, Torroella, Cassà, Vilablareix, Salt, Banyoles, Sant Feliu de Guíxols, Anglès i l'Escala– van participar en la VII Jornada de Filosofia, que, en aquesta edició, va girar al voltant del tema imatge, veritat i poder. En la primera part de la jornada, que es va fer a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, els alumnes es van dividir en més de trenta grups per reflexionar sobre el tema proposat. Després els joves es van adreçar al Teatre Municipal de Girona, on van debatre una ponència del professor de la UdG Xavier Antich titulada Les imatges i les coses: una reflexió sobre la veritat, el poder i la retòrica visual, i es van llegir les millor comunicacions dels alumnes.

La jornada d'ahir, que els organitzadors van qualificar d'èxit, és fruit d'un treball previ que es va fer als instituts que hi van participar. Els alumnes havien compartit idees a través d'una plataforma en línia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia