Societat

Alerta per la previsió de fortes ventades al Pirineu, Prepirineu i al terç sud aquest dimecres i dijous

Les ratxes més fortes de vent s'esperen durant la propera nit i matinada a l'interior de Tarragona

Protecció Civil ha activat aquest dimecres al matí l'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya Procicat davant la previsió de fortes ventades al Pirineu, Prepirineu i al terç sud aquest dimecres a la tarda i dijous. Segons el Servei Meteorològic, avui el vent podrà superar ratxes de 90 km/h al Pirineu, Prepirineu, comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, Anoia, Alt Penedès, Garraf i Baix Llobregat. Les ratxes més fortes de vent s'esperen durant la propera nit i matinada a l'interior de Tarragona, sobretot a les comarques de l'Alt Camp, Priorat i la Conca del Barberà. A partir del migdia de demà el fort vent es restringirà a les cotes altes del Pirineu.

També es preveuen fortes ratxes de vent a l'àrea metropolitana de Barcelona i altres zones del territori, excepte a les comarques de Girona.

Protecció Civil demana que s'extremin les precaucions en la mobilitat i en la pràctica d'activitats a l'aire lliure, sobretot a les zones de muntanya.

Aquesta tarda, Protecció Civil ha ampliat la fase d'alerta del pla Procicat amb afectació també a la resta de la demarcació de Lleida i les comarques de l'Anoia i l'Alt Penedès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia