Societat

El conductor de l'autobús accidentat a Freginals continua en estat crític

Tres dels nou ferits que seguien a l'hospital reben l'alta aquest divendres

Cinc dels sis pacients que encara són ingressats es troben en estat menys greu

Tres dels 9 ferits que continuaven ingressats a diferents hospitals arran de l'accident d'un autocar el passat 20 de març a Freginals (Montsià) han estat donat d'alta aquest divendres. El conductor del vehicle que va bolcar a l'AP-7 encara és a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa en estat crític.

Les altes s'han produït als hospitals Clínic i del Mar, a Barcelona, i al Moisès Broggi de Sant Joan Despí, ha informat el departament de Salut.

De les sis persones que continuen a l'hospital, cinc es troben en estat menys greu al Verge de la Cinta de Tortosa; al Sant Pau , Clínic, Vall d'Hebron i del Mar de Barcelona, i al Germans Trias i Pujol de Badalona, respectivament.

En el sinistre de l'autocar, que transportava un grup d'estudiants Erasmus de diferents universitats catalanes de tornada des de les Falles de València cap a Barcelona, van morir 13 noies i una trentena de joves van resultar ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia