Societat

Set morts en un xoc frontal entre dos vehicles a Pont de Molins

Aquest accident es produeix pocs dies després del que es va produir el passat dia 20 de març a Freginals, en què van morir 13 joves

Set persones han mort i una altra ha quedat ferida greu en un xoc frontal entre dos vehicles que s'ha produït aquest dissabte a l'N-II a l'altura de Pont de Molins (Alt Empordà), segons han informat fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), cinc de les víctimes viatjaven en un Golf Volkswagen matrícula francesa i les dues altres en un vehicle Dacia Sandero amb matrícula espanyola.

Aquestes dues últimes víctimes són de nacionalitat marroquina i colombiana i veïnes de Figueres, mentre que el ferit greu, que també viatjava al mateix vehicle amb matrícula espanyola, ha estat traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona (Gironès). L'accident s'ha produït al quilòmetre 763 de l'N-II i l'avís als serveis d'emergències s'ha rebut a cap a les 6.20 hores d'avui. 

Les primeres hipòtesis apunten que les víctimes són homes d'entre 20 i 30 anys i que el ferit greu seria el conductor del cotxe amb matrícula espanyola. L'atenció a les famílies es durà a terme al tanatori de Figueres, on s'ha habilitat un espai per donar-los l'assistència que necessitin.

Aquest accident passa pocs dies després del que es va produir el passat dia 20 de març a Freginals (Montsià), en què van morir 13 joves que viatjaven en un autobús i el conductor del qual es troba en estat crític.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia