Societat

oci

Seva elimina l'emblemàtic tobogan aquàtic

L'emblemàtic tobogan aquàtic del Roures Parc a Seva ja és història. Després d'uns anys sense funcionar perquè no estava homologat d'acord amb la llei actual, en les darreres setmanes s'ha procedit a desmuntar-lo. Aquesta és una de les intervencions que s'estan fent en el marc del pla de millora d'una zona d'oci que havia quedat força deixada. Abans de l'obertura de les piscines, prevista per Sant Joan, s'estan fent arranjaments en el parc d'atraccions infantil, com la construcció d'una sorrera i d'un camp de volei platja.

Consulta al poble

En el marc d'aquesta rentada de cara, el 20 de maig hi ha prevista una sessió informativa amb els veïns en què es parlarà del futur de les instal·lacions: “Explicarem què volem fer, i preguntarem si cal comprar un tobogan nou. Ho farem amb un pressupost sobre la taula i que la gent decideixi si val la pena fer aquesta inversió o no”, explica l'alcalde, Xavier Rierola. L'oposició lamenta que no se'ls hagi informat gaire del que s'està fent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia