Societat

societat

Nous vols des de Girona a Moscou i al Regne Unit a l'estiu

Jet2Holidays connectarà amb Newcastle, Glasgow i Manchester, i Pobeda Airlines, amb la capital russa

Dues noves companyies oferiran vols des de l'aeroport de Girona a Moscou i al Regne Unit aquest estiu. L'aerolínia anglesa Jet2 oferirà connexions amb Glasgow, Newcastle i Manchester, vols que començaran a operar a partir de divendres de la setmana vinent, i ahir va anunciar que “a conseqüència de la forta demanda observada en els darrers mesos”, de cares a l'any 2017, té la intenció de reforçar l'oferta incorporant quatre noves destinacions de la Gran Bretanya: Edimburg, Leeds, Belfast i East Midlands. “Una expansió sense precedents a la Costa Brava”, diu el conseller delegat de la companyia, Steve Heapy, que va assegurar: “No podem ignorar la increïble demanda, i amb el que vam anunciar ahir ens convertirem en l'operador turístic britànic més important de la Costa Brava.”

La companyia té especial interès a portar turistes a la Costa Brava “perquè ara es una destinació buscada pels britànics”, especialment després dels incidents a Turquia i Síria. Per això ofereix paquets de vacances a través del seu operador Jet2Holidays i ha tancat acords amb 46 hotels i set complexos del litoral gironí.

A més, Heapy va assegurar que de cara a l'estiu del 2017 la companyia ja ha contractat directament habitacions amb 56 hotels i “espera donar a conèixer zones com Platja d'Aro, Roses, l'Estartit, Cadaqués i Port Lligat”.

Jet2 transporta tres milions de passatgers des dels set aeroports en què opera i té 63 avions.

El delegat del govern, Eudald Casadesús, va destacar la importància d'anar incorporant noves companyies perquè això reforça “el potencial” de l'aeroport gironí. Malgrat tot, reconeix que l'aeroport depèn en gran mesura de Ryanair, que creu que és “imprescindible” per a Girona.

Vols Girona-Moscou

Durant la presentació dels vols de Jet2 a Girona, Casadesús va revelar que el pròxim 9 de juny començarà a operar una altra nova companyia. Es tracta de l'aerolínia de baix cost russa Pobeda Airlines, que oferirà vols directes entre Girona i Moscou fins a finals d'agost, els dijous i els diumenges. És la primera vegada que aquesta companyia opera des de Girona i ho farà amb avions que tenen capacitat per portar fins a 140 passatgers. En total, farà 40 vols i els preus dels bitllets són d'uns 160 euros.

LA XIFRA

46
hotels
i set complexos del litoral gironí han arribat a acords per allotjar els clients de Jet2Hollidays aquest estiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia