Societat

societat

successos

Ganivetada mortal a Albatàrrec

Un jove va morir després d'una baralla al camp municipal de futbol

Els Mossos d'Esquadra busquen l'autor d'un apunyalament mortal que va tenir lloc diumenge a la tarda al camp de futbol d'Albatàrrec. Un jove de 20 anys, veí de Lleida i de nacionalitat romanesa, va rebre una ganivetada al tòrax durant una baralla que va tenir lloc a la instal·lació esportiva. El van traslladar greument ferit fins al peatge de l'AP-2, on el van recollir en estat crític els serveis sanitaris. El van traslladar a l'hospital Arnau de Vilanova, però no van poder salvar-li la vida.

La policia ha començat a prendre declaració a diversos testimonis que hi havia al lloc en el moment dels fets, però ahir encara no s'havia anunciat cap detenció.

La víctima no era coneguda a Albatàrrec. Ahir, veïns del poble van explicar a l'ACN que el partit de futbol que va tenir lloc quan es va esdevenir la baralla el jugaven joves de fora del poble que s'han desplaçat a la zona per fer de temporers. El camp l'utilitzen de forma habitual per jugar i distreure's mentre no tenen feina en la campanya de la fruita.

L'alcalde d'Albatàrrec, Víctor Falguera, ha reconegut que hi ha versions contradictòries sobre els fets, tot i que sembla que cap dels implicats en la baralla és veí d'Albatàrrec. Reivindica que és un fet aïllat i que mai no hi ha problemes de convivència al poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia