Societat

gastronomia

fira

Arrenca el Tast Tiana amb el concurs TastetXef com a novetat

La festa gastronòmica coincideix amb la festa major petita i serà, per tant, un cap de setmana d'alta intensitat

L'actor i humorista Fermí Fernández pronunciarà el pregó que aquest vespre inaugurarà la vuitena edició del Tast Tiana, la mostra gastronòmica i del vi que va néixer lligada a la festa major petita i que s'ha fet molt i molt gran. A la mostra d'enguany, a més de les activitats consolidades com ara la fira comercial d'artesania i alimentació, les visites als cellers de la DO Alella o les degustacions gastronòmiques s'hi han afegit novetats destacades com el concurs de cuina TastetXef, les presentacions de vins a la masia de Can Riera o el taller de maridatges amb xocolata a càrrec del xef Miquel Antoja, de l'equip de Carme Ruscalleda. Pel que fa al nou concurs, els participants hauran de preparar un plat fred, gaspatxo, i un de calent amb pollastre. Com a premi es lliuraran vuit sopars per a dues persones a restaurants presents al certamen. D'altra banda, diumenge al matí hi haurà la invitació a fer una passejada guiada per les vinyes de Tiana, de manera que es podrà conèixer el terrer de la DO Alella, la geologia i la climatologia que donen personalitat als vins de la zona. El recorregut finalitzarà amb un tast al celler Quim Batlle. Finalment, destacar la música que acompanyarà les vetllades del Tast Tiana, aquesta nit amb un concert en acústic del trio ADT i demà, amb el quartet Decib-Elles.

Cal recordar que paral·lelament se celebrarà la festa major petita, amb cites com ara l'espectacle Tots a taula!, de Marc Parrot i Eva Armisén, i la cercavila de la Draga, el dissabte, o la 23a Trobada de Puntaires i la degustació de truites, el diumenge.

Tast Tiana

10-12 de juny

www.facebook.com/tasttiana



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia