Educació

Premien l'escola del Milà per l'impuls de l'agricultura ecològica

‘De la llavor al plat' rep el guardó convocat per l'Associació Vida Sana i la Generalitat

La societat cooperativa d'ensenyament El Submarí Lila, del Milà, amb el projecte De la llavor al plat, ha estat la guanyadora de la quarta edició del premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica. El guardó és organitzat per la Generalitat de Catalunya i l'Associació Vida Sana amb la finalitat de reconèixer i donar suport a l'esforç que fan els centres educatius que duen a terme projectes relacionats amb l'agricultura i l'alimentació ecològica.

El guardó distingeix propostes com ara els horts escolars ecològics, les activitats docents destinades a donar a conèixer els aliments ecològics, i la implantació d'experiències d'introducció d'aliments ecològics als menjadors escolars. El premi als centres educatius també suposa un element important per estimular-ne la continuïtat i per fomentar el desenvolupament futur de nous projectes en la mateixa línia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia