Societat

La polèmica del 'top manta'

Homenatge al manter mort fa un any a Salou

Una vintena de persones d'origen senegalès es va aplegar ahir a la plaça de la Pau de Salou per homenatjar Mor Sylla, el manter que va morir ahir va fer un any durant una operació policial dels Mossos d'Esquadra. La concentració, que va transcórrer sense cap incident, havia estat convocada pel germà de la víctima, Ibrahim Sylla, que va anunciar que la família treballa per reobrir la via judicial, segurament amb una demanda de tipus civil, amb l'objectiu d'aconseguir una compensació econòmica per a la filla de la víctima, que ara té tres anys.

El germà de Mor Sylla ja va presentar una denúncia als jutjats de Tarragona l'estiu passat. La víctima va morir en caure del balcó del pis on vivia, i la família sospitava que podria haver estat empès pels agents, aspecte que els Mossos negaven. Després de prendre declaració tant als companys de pis com a agents i dos testimonis, el jutge va arxivar el cas en considerar que no hi havia hagut contacte entre l'agent i la víctima.

El germà de Mor Sylla, però, va denunciar ahir que els companys de pis van donar l'esquena a la família, fins i tot responsabilitzant-lo a ell de tot el material falsificat que es va requisar al pis. La mort de l'home va desencadenar greus aldarulls a Salou durant tot el dia, pels quals el seu germà va demanar ahir disculpes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.