Societat

Motorada a l'N-340 per una AP-7 gratuïta

Nova mobilització a les Terres de l'Ebre i el nord de Castelló per reclamar la gratuïtat de l'autopista. La plataforma veïnal per una AP-7 gratuïta organitza per avui, a les set de la tarda, una motorada de protesta per “exigir” l'aixecament de barreres als peatges. La sortida serà des del port de les Cases d'Alcanar i l'arribada, després de circular a una velocitat d'uns 40 quilòmetres per hora, a la plaça del Llagostí de Vinaròs, on tindran lloc els parlaments.

“Anem sumant moviments per donar a conèixer la situació de l'N-340 i transmetre el missatge a diferents sectors”, assegura el portaveu de la plataforma veïnal, Llorenç Navarro.

Aquesta acció s'afegeix als talls diaris al tram ebrenc de l'N-340. Després que aquest estiu el Departament d'Interior retallés de 45 a 25 minuts els talls setmanals que fan a l'Ametlla de Mar i Alcanar, els veïns es planten cada vespre a l'N-340.

La voluntat d'aquesta nova etapa de la plataforma –fins que es retornin els 45 minuts dels talls setmanals– és fer arribar el missatge als turistes, coincidint amb la temporada turística.

A més de la gratuïtat de l'AP-7, també protesten contra la línia contínua acabada de pintar i les noves rotondes previstes. La plataforma avisa que la lluita no s'acaba i organitzarà accions com ara una bicicletada i una romeria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia