Administracions

municipal

serveis

Noves oficines municipals de Conca de Dalt

Estan situades a la Pobla de Segur, i la Diputació de Lleida hi ha col·laborat

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va inaugurar dissabte passat al matí les noves instal·lacions de serveis municipals de l'Ajuntament de Conca de Dalt, situades a l'avinguda de l'Estació de la Pobla de Segur. Conca de Dalt disposa de 12 nuclis agregats, una singularitat que, segons Reñé: “És una realitat que caracteritza el nostre territori, i que volem mantenir.” La Diputació de Lleida ha col·laborat amb l'habilitació de les noves instal·lacions municipals amb una aportació de 45.000 euros.

L'acte d'inauguració va estar presidit per Joan Reñé i per l'alcalde del municipi, Martí Cardona, que van estar acompanyats per la delegada de la Generalitat a l'Alt Pirineu i l'Aran, Rosa Amorós; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda; els membres de la corporació municipal; el diputat provincial, Joan Ubach, representants dels 12 pobles del municipi, i també per alcaldes de la comarca i nombrosos veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia