Administracions

Municipal

Mollerussa retalla el deute un 50% en 6 anys

L’Ajuntament de Mollerussa tanca els comptes del 2016 amb un deute de 10.598.014 milions, dels quals 9.198.014 corresponen al deute bancari, mentre que 1.400.000, a proveïdors. Així ho ha explicat l’alcalde, Marc Solsona, que ha afirmat que d’aquesta manera s’ha aconseguit reduir el deute del consistori a gairebé la meitat en 6 anys.

Solsona hi ha afegit que la ràtio d’endeutament se situa al 83,1%, sis punts per sota de la previsió fixada a principis d’any. L’alcalde ha indicat que “es tracta d’una xifra important perquè ens permet intentar assolir dos objectius de mandat, com ara baixar fins al 75% la ràtio d’endeutament al 2019 i tenir capacitat per fer inversió i tirar endavant les obres del pla de barris”.

L’alcalde ha explicat que és el tercer any consecutiu que es tanquen els comptes generals municipals sense cap factura pendent de pagar. I destaca que en només 11 factures, que sumen un import de 1.181 euros, s’ha superat el període de pagament de 30 dies fixat pels proveïdors de l’administració.

El compte general del 2016 es va veure en el ple del dijous passat, on també es va tractar l’expedient de contractació del servei de manteniment de parc i jardins, zones verdes i arbrat, amb una durada de 4 anys prorrogable a dos anys més i amb un pressupost de licitació de 400.000 euros anuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia