Administracions

L’Ajuntament de Tossa inverteix 115.865 euros en millores en escoles

S’han fet reformes als col·legis rosa i blau, i també s’ha comprat material tecnològic per a l’institut

L’Ajuntament de Tossa ha invertit més de 115.000 euros aquest estiu –concretament, 115.865 euros– en millores a les escoles i a l’institut de la població. Al col·legi rosa, que allotja els escolars de P3, P4 i P5, les obres han consistit a arranjar els lavabos (actuació que ha tingut un cost de 27.933 euros) i s’ha pintat la façana (un total de 10.450 euros).

Al col·legi blau (amb escolars des de primer fins a sisè de primària), també s’han arranjat els lavabos, i és on les obres han tingut un cost més elevat (un total de 59.828 euros). Pel que fa a la inversió a l’institut, s’han comprat ordinadors, tauletes, projectors i altaveus per un valor de 17.654 euros.

Peticions d’associacions

Aquestes accions són fruit de les peticions sorgides de les reunions entre l’equip de govern de Tossa Unida i les diverses associacions municipals per tal de decidir a què destinar les inversions municipals d’enguany. A falta d’inversió per part de la Generalitat, tot el cost ha estat assumit per l’Ajuntament de Tossa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia