Administracions

Turisme i acció social, al Baix Empordà

El Consell Comarcal apostarà per una acció transversal amb valors

L’equip de govern del Consell Comarcal del Baix Empordà vol donar transversalitat a diversos valors socials en l’oferta turística. Es tracta de valors com ara l’accessibilitat de l’oferta o la sostenibilitat, amb tot el que comporta, unes actuacions que s’hauran de fer de manera coordinada amb el sector privat. Aquest és un dels acords de la primera reunió de la Comissió Turística.

Segons el vicepresident del Consell i conseller comarcal de Turisme, Xavier Dilmé, “la nostra comarca ha de fer un pas endavant a l’hora de reflectir millor en la nostra oferta turística un seguit de valors interioritzats per la nostra societat i, per tant, pels nostres visitants”. Dilmé posa com a exemple fer una comarca accessible a les persones amb qualsevol tipus de discapacitat o amb problemes de mobilitat, i hem de fer bandera de la sostenibilitat –del respecte al medi natural– de la nostra oferta, a tots nivells, amb la vista sempre posada en la qualitat, una qualitat que tenim i oferim i que hem de continuar potenciant”.

El Baix Empordà va rebre 1,2 milions de viatgers l’any passat –gairebé un de cada quatre de la demarcació– i s’hi van fer 5,5 milions de pernoctacions –27% del total a la demarcació–. Pel que fa referència a l’ocupació, en el sector turístic treballaven el 2018 un 25,64% de les persones ocupades de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia