Administracions

Una avaria deixa sense aigua la Bisbal

Es va trencar la canonada principal i el servei es va restablir ahir a la nit

Una avaria a la xarxa de distribució va deixar ahir els veïns de la Bisbal d’Empordà, més de 5.300 abonats, sense aigua potable durant més de dotze hores. Dimecres a la matinada es va trencar una canonada de 250 mil·límetres de diàmetre, localitzada a la sortida del dipòsit Puignegre, a la zona de Sant Cristòfol –entre el carrer Canigó i la carretera del Castell.

Sorea, l’empresa concessionària del servei, va poder reposar la canonada durant el migdia. Segons l’empresa, la reparació no era complicada, però calia anar emplenant el conducte de manera gradual per tal d’evitar danys a causa d’un excés de pressió. Per això el restabliment es va allargar fins a la nit, segons fonts municipals.

Segons va explicar Sorea, com que l’avaria s’havia localitzat a la canonada de distribució general no era possible desviar l’aigua. Durant els treballs, Sorea va instal·lar un camió cisterna a la residència geriàtrica municipal Zoilo Feliu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia