Administracions

Augmenta el pressupost del Pla de l’Estany

Les inversions del Consell Comarcal es finançaran amb els romanents acumulats

El pressupost del Consell del Pla de l’Estany del 2021 puja a uns 14 milions d’euros, un milió més que el d’aquest any. Excepte unes partides per un total de 160.000 euros, no hi ha inversions. Aquestes es decidiran d’aquí a unes setmanes, quan s’hagi liquidat l’exercici del 2020, del qual es preveu un romanent que, sumat al que es conserva dels anys anteriors, serà superior al milió d’euros.

Les despeses ordinàries venen marcades pels serveis que ofereix l’ens comarcal (medi ambient, serveis socials, centre especial de treball i gestió de residus, entre altres) i si han pujat els ingressos ha estat perquè entraran més tones a l’abocador comarcal procedents del Gironès (la incineradora de Campdorà estarà en obres) i per les aportacions de la Generalitat per fer front a les conseqüències de la Covid-19. El nou pressupost s’ha aprovat amb els vots d’ERC i JxCat, mentre que Sumem s’ha abstingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia