Administracions

Figueres vol vigilada i neta l’estació de busos

L’alcaldessa Lladó reclama al conseller Calvet que ho exigeixi a la concessionària

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha enviat una carta al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per reclamar-li que exigeixi a la concessionària de l’estació d’autobusos de la ciutat que mantingui les instal·lacions, pròximes a la plaça de l’Estació, netes i amb vigilància.

“La brutícia s’acumula i l’abandó i la inseguretat són cada vegada més latents”, remarca Lladó en la carta que ha adreçat al conseller Calvet.

“Com a alcaldessa de Figueres em dirigeixo a vostè per fer-lo coneixedor del meu malestar en relació amb la gestió que s’està fent de l’estació d’autobusos de la ciutat”, comença la carta. Lladó recorda que es tracta d’un equipament “al cor de la ciutat” i que “aquesta porta d’entrada no pot estar en les condicions que està actualment”. “La imatge és inacceptable i intolerable”, afirma.

“L’Ajuntament treballa per mantenir la ciutat neta, per promocionar-la turísticament i comercialment, per reivindicar tots els elements culturals i patrimonials, i no pot ser que l’estació tingui aquesta imatge”, hi explica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia