Administracions

S’amplien els ajuts a l’habitatge social

La Diputació de Girona incrementa en fins a 1,4 milions d’euros les subvencions per poder cobrir el màxim de sol·licituds

La Diputació de Girona incrementarà la dotació econòmica en dues línies de subvencions del Servei d’Habitatge. En total, les ajudes arribaran fins a 1.349.774,71 euros. El diputat d’Habitatge, Quim Ayats, va destacar que des de la Diputació s’està realitzant “un gran esforç pressupostari per poder atendre totes les demandes en habitatge, que han crescut d’un any a l’altre a causa de la pandèmia”. “El nostre compromís es basa a garantir un dret fonamental com és el de l’accés a l’habitatge als col·lectius en risc d’exclusió”, va destacar Ayats.

Les ajudes de la primera d’aquestes línies van dirigides a inversions en habitatges destinats a polítiques socials i passaran dels 450.000 euros de la convocatòria inicial als 627.398,62 euros, amb un increment de 177.398,62 euros. Pel que fa a la segona línia, està destinada a inversió en l’adquisició d’habitatge social. S’ha ampliat en 152.376,09 euros per arribar fins als 722.376,09 euros, quan la convocatòria inicial era de 570.000 euros. El 2020, el Servei d’Habitatge de la Diputació va destinar 1,5 milions d’euros en totes les seves línies de subvencions i va arribar a tenir dos milions en peticions. Aquest any ja es van pressupostar dos milions, però s’han rebut peticions per valor de 2,4 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia