Administracions

vielha e mijaran

El govern d'Aran diu que estalvia un 77% en càrrecs de Salut

L'informe de la Sindicatura de Comptes que posa sobre la taula diverses irregularitats en el servei de Salut de la Val d'Aran, gestionat a través de l'empresa Salut Aran SL, ha desfermat un intercanvi de retrets entre el govern aranès, d'Unitat d'Aran-PSC, i el partit que governava anteriorment i ara principal grup de l'oposició, Convergència Democràtica Aranesa (CDA). Ahir, el govern va xifrar en un 77% l'estalvi que ha fet en directius sanitaris l'actual govern en relació amb l'anterior: un total de 230.000 euros estalviats.

A més, el govern aranès ha reiterat que el 2007, quan UA-PSC va guanyar les eleccions i es va fer càrrec del Conselh Generau, es va trobar amb el “contracte blindat” del director d'Aran Salut SL, i per això li van pagar 99.100 euros d'indemnització en el moment de destituir-lo. Aquesta indemnització, injustificada segons la sindicatura, és la principal irregularitat detectada per aquest organisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.