Administracions

SENTMENAT

CiU cedeix a ERC la gestió de les finances i manté les altres àrees

Les executives locals de CiU i ERC han fet públics els tretze punts del pacte que van signar el 10 de juny per governar plegats a Sentmenat aquest mandat. La federació nacionalista es va avenir finalment a cedir als republicans el control de la nova àrea econòmica i de Serveis Generals del consistori, mentre que CiU gestionarà la d'Atenció a les Persones i la d'Urbanisme i Territori.

El portaveu d'ERC, Jordi Torroja, va posar com a condicions per al pacte la rebaixa de les despeses municipals de personal i la reducció dels sous públics i de les assignacions als grups municipals, com d'altra banda estableix el pla de sanejament municipal. Els altres punts convinguts pels dos grups seran la realització d'una consulta popular per decidir l'emplaçament de la residència geriàtrica, a més de la revisió del pla urbanístic del Castell, l'habilitació de cal Milionari com a casal d'entitats i la demanda de més personal per al CAP del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.